'T Notarishuys

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag
12:00 - 14:00 / 19:00 - 21:00
woensdag
12:00 - 14:00 / 19:00 - 21:00
donderdag
12:00 - 14:00 / 19:00 - 21:00
vrijdag
12:00 - 14:00 / 19:00 - 22:00
zaterdag
12:00 - 14:00 / 19:00 - 22:00
zondag
Gesloten

Over

Een eerlijke keuken, waar het product centraal staat. Een keuken met kwaliteitsproducten, vers, seizoensgebonden. Dit alles geserveerd in een aangenaam en gezellig kader. Open haard voor de koude winterdagen en een prachtig tuinterras voor de zonnige dagen... Vanaf eind 2012 kunt u ook terecht in één van onze luxe tuinsuites. Ingetogen architectuur, hedendaagse luxe en dit in combinatie met volledige privacy en een zalig ontbijt (alles huisgemaakt!) natuurlijk...

Aanbiedingen

Menu “de Compromis” : 35,00 Euro Mousse van duif Amandel – peperkoek – zoete aardappel – rode en gele biet OF Wulken met look en groene kruiden Citroengras – wortelvariëteiten – gedroogd hoevespek OF Mangalica ham Exclusieve ham van het authentieke Hongaarse varkensras “Mangalica” – gedurende 18 maanden gerijpt in Monte Nevado (Spanje) – geserveerd met een bruschetta met Fourme d’Ambert en Luikse stroop ~~~~~~ Gebakken kabeljauw Gefrituurde aardappel – jus met mosterd en dille – knolselder – beukenzwam - mozzarella OF Kraaibiefstuk “Belgisch blauw-wit” Aardappelchips – pastinaak – grondwitloof – crumble van hazelnoot – béarnaise met karwijzaad ~~~~~~ Assortiment hoevekaas (suppl. 6,00 Euro) Geselecteerd door kaasmeester Michel van Tricht OF Crème brûlée klassieker – Tahiti vanille OF Baba met bruine rum Babelutte – limoen – chocolade Menu “’t Notarishuys” 4 gangen : 51,00 Euro (zonder *) 5 gangen : 62,00 Euro Gegrilde Sint-Jakobsvruchten Appelkappers – zoethout – gedroogde ossenham - peterseliewortel ~~~~~~ Krokant gebakken en gevulde kalfzwezerik Naamse slakken – waterkers – mierikswortel – licht gerookt spek ~~~~~~ Hoevekip uit Bresse Aardpeer – zilverui – rapen – jus van boschampignons – crème van knolselder – bitterbal van de billetjes ~~~~~~ Assortiment hoevekaas * Geselecteerd door kaasmeester Michel van Tricht ~~~~~~ Baba met bruine rum Babelutte – limoen – chocolade