Mousse van duif
Amandel – peperkoek – zoete aardappel – rode en gele biet
OF
Wulken met look en groene kruiden
Citroengras – wortelvariëteiten – gedroogd hoevespek
OF
Mangalica ham
Exclusieve ham van het authentieke Hongaarse varkensras “Mangalica” – gedurende 18 maanden gerijpt in Monte Nevado (Spanje) –
geserveerd met een bruschetta met Fourme d’Ambert en Luikse stroop
~~~~~~
Gebakken kabeljauw
Gefrituurde aardappel – jus met mosterd en dille – knolselder – beukenzwam - mozzarella
OF
Kraaibiefstuk “Belgisch blauw-wit”
Aardappelchips – pastinaak – grondwitloof – crumble van hazelnoot – béarnaise met karwijzaad
~~~~~~
Assortiment hoevekaas (suppl. 6,00 Euro)
Geselecteerd door kaasmeester Michel van Tricht
OF
Crème brûlée
klassieker – Tahiti vanille
OF
Baba met bruine rum
Babelutte – limoen – chocolade
Menu “’t Notarishuys”
4 gangen : 51,00 Euro (zonder *)
5 gangen : 62,00 Euro
Hoevekip uit Bresse
Aardpeer – zilverui – rapen – jus van boschampignons – crème van knolselder – bitterbal van de billetjes
~~~~~~
Assortiment hoevekaas *
Geselecteerd door kaasmeester Michel van Tricht
~~~~~~
Baba met bruine rum
Babelutte – limoen – chocolade
Over
Een eerlijke keuken, waar het product centraal staat.
Een keuken met kwaliteitsproducten, vers, seizoensgebonden.
Dit alles geserveerd in een aangenaam en gezellig kader. Open haard voor de koude winterdagen en een prachtig tuinterras voor de zonnige dagen...
Vanaf eind 2012 kunt u ook terecht in één van onze luxe tuinsuites.
Ingetogen architectuur, hedendaagse luxe en dit in combinatie met volledige privacy en een zalig ontbijt (alles huisgemaakt!) natuurlijk...