Opening Kaart Mening Informatie

De Gouden Klokke

Belgische keuken €€€€

Aanbiedingen

MENU SINT-VALENTIJN 2012 11 tot 15 februari
 
Glaasje Crémant d’Alsace rosé en fijn hapjesbord
 
Terrine van ganzenlever ‘apicius’, vijgenconfituur en mangosorbet, espuma van groene appel - Gebakken langoustine met stukjes wilde bospaddestoelen en kreeftensaus - Gebraden eendenborst met frambozenbier, gebakken vijg, fijne uitjes geblust met lavendelhoning - Dessertbord voor geliefden - Arabica met zoetigheden
 
€ 80 (aperitief-geselectioneerde wijnen-koffie-water)

Over

Geniet alvast van het decor: een ruime lounge,oude schilderijen, een stemmig restaurantgedeelte. Hierachter schuilen de persoonlijkheid van chef-kok en gastheer Thierry Vancoppenolle die o.a. stage liep bij Pierre Romeyer, Michel Aquin, Filip Bogaert en denkt nog steeds met plezier terug aan zijn dagen naast Vermeersch. De snelle lunch biedt soep en hoofdgerecht voor € 20; de zakenlunch (€35) combineert voor- en hoofdgerecht volgens het marktaanbod met dessert of espresso met versnaperingen. Het prestigemenu kan met een,twee of drie voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert (tussen de € 67 en € 110- wijn, water en koffie inbegrepen). Alles creatief en met de beste producten bereid. In de zomer word je bediend op een zalig terras & tuin

Mijn mening geven

Toon meer commentaren

Openingsuren

maandag
12:00 - 14:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
12:00 - 14:00 / 18:30 - 22:00
donderdag
12:00 - 14:00 / 18:30 - 22:00
vrijdag
12:00 - 14:00 / 18:30 - 22:00
zaterdag
12:00 - 14:00 / 18:30 - 22:00
zondag
12:00 - 14:00 / 18:30 - 22:00

Diensten

  • Selectie
    • Gault&Millau 2019
  • Betaling
    • Kredietkaarten
  • Commodities
    • Open haard
    • Tuin
    • Terras
    • Toegankelijk rolstoelgebruikers
  • Parking
    • Prive parking

Kaart

Dichtbij