Opening Kaart Mening Informatie

Sioen Furniture

Meubels - Objecten (kleinhandel)

Over

Sioen Furniture is dé specialist inzake kantoorinrichting, ergonomie en de inrichting van uw huis. Door de jarenlange ervaring van de zaakvoerders Erik Sioen en Natalya Kravchenko beschikt Sioen Furniture over de juiste expertise om u bij te staan in het ontwerp van uw werkomgeving of woning.
 
Wat betreft ergonomie heeft Sioen Furniture door zijn uitgebreid assortiment steeds de gepaste stoel om eventuele gezondheidsklachten te verhelpen of te vermijden. Door een persoonlijke instelling van de stoel kunnen we het juiste gebruik van de ergonomische instelmogelijkheden garanderen en kan u weer zorgeloos zitten. Bij Sioen Furniture zijn we ook gespecialiseerd in de opbouw van een ergonomische werkomgeving en dit aan de hand van ergonomische bureaustoelen, bureaus en tafels.
 
Hier bij Sioen Furniture werken we vooral klantgericht. Door onze kwaliteitsvolle producten, de aantrekkelijke prijzen, de toegang tot onze parking en de ruime toonzaal leggen we vooral de focus op de wensen en behoeftes van de klant. Een persoonlijke aanpak is de basis van elke relatie die we opbouwen met een klant.
 
Om steeds de meest stijlvolle en functionele producten aan te kunnen bieden, werkt Sioen Furniture samen met de markleiders inzake interieur. Sioen Furniture is de officiële verdeler van de volgende merken: Arper, Alea, Comforto, Haworth, Castelli, Rexite, Four Design, Hay, ICF Office, Interstuhl, Lammhults, Palmberg, Bontempi, Abstracta, Bimos, Conen, Huislijn, Brune, Magis, Burodial, Deskin, CP Mobel, Kubikoff, Niesky, EOL groep en Casa Mania.
 
Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabants dorpje Bierbeek. Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Korbeek-lo, Aarschot, Kessel-lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-truiden, Diest...
 
Als specialist in interieurvormgeving tracht Sioen Furniture ook steeds over de meest moderne en vernieuwende producten te beschikken. Vandaar ook onze slagzin: “Sioen Furniture, in touch with the future”.
 

Mijn mening geven

Mijn score:
Klik om te evalueren
Mijn beoordeling :
Nog eens 0 letters alvorens uw mening te posten
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van VLAN
Auteur : ()
Afmelden van profiel veranderen
Toon meer commentaren

Openingsuren

maandag
09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Promoties

Sioen Furniture biedt momenteel geen promotie of kortingen op VLAN.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij

Facebook