Opening Kaart Informatie

Kapsalon Avalon

Kapsalon

Over

Avalon is een full service kapsalon voor dames, heren en kinderen. Wij dompelen u onder in een sfeer van rust en relaxatie. Een salon waar U belangrijk bent. Streven naar kwaliteit en optimale tevredenheid is ons doel.
 
Grondige analyse en consultatie bij elk bezoek dragen bij tot perfecte conditie van uw haar en uw gewenste look. Een goede communicatie leidt steeds tot het beste resultaat! Cursus en regelmatige bijscholing, zowel in binnen als buitenland geeft ons steeds de motivatie en helpt ons nieuwe technieken te ontdekken om u nog beter van dienst te zijn. Een nieuwe coupe, grijsdekking, complete make over, een voile van kleur, enkele highlights,…Avalon creert steeds uw catwalk look!
 
Avalon streeft er naar uw haar in goede conditie te brengen en gezond te houden. Tijdens uw verzorging en hoofdmassage wordt u extra verwend in onze Shiatsu massagestoelen die u letterlijk van kop tot teen via luchtdruk masseren. Een gezonde hoofdhuid en een gezond haar zijn de basis voor een uitstekend eindresultaat!

Informatie

Eigenaar van dit bedrijf?

Neem uw handelszaak op om al uw informatie aan te passen, de meningen te beantwoorden, en nog meer!

Neem deze handelszaak op !

Openingsuren

maandag
10:00 - 21:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 - 21:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Promoties

Kapsalon Avalon biedt momenteel geen promotie of kortingen op VLAN.
Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Kaart

Dichtbij

Facebook